Steun het VUmc MS Centrum Amsterdam

Team with a Mission rijdt voor het VUmc MS Centrum Amsterdam. Bij winst gaat het prijzengeld naar het VUmc MS Centrum Amsterdam. Ook jij kan ons ook helpen het VUmc MS Centrum Amsterdam te steunen. Word bedrijfssponsor of vriend/vriendin van ons team en help ons het VUmc MS Centrum Amsterdam te steunen.

Word vriend(in)

Word onze vriend of vriendin en steun het VUmc MS Centrum Amsterdam met een vast bedrag. Je kan een vrijwillige bijdrage rechtstreeks overmaken naar:
NL91 KNAB 0255 8304 32
C.M.E. van der Kallen
o.v.v. Carbagerun 2018

Bedrijfssponsoring

Steun het VUmc MS Centrum Amsterdam met een minimum bedrag van € 100,- en als dank krijgt jouw bedrijf een eervolle vermelding op de auto. Of heb je een ludiek idee, zoals een door ons genomen foto met jouw bedrijfslogo op een waanzinnige locatie? Laat het ons weten!

Image module

Liever doneren via Paypal? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.

Client logo
Balanceergewicht
www.balanceergewicht.nl
Balanceergewicht.nl heeft een groot online aanbod van automaterialen om uw auto te onderhouden.
Client logo
Aspera Grafica
www.asperagrafica.nl
Gespecialiseerd in WordPress websites, zoekmachine optimalisatie en grafisch ontwerp.
Client logo
D’uston & Allard
www.duston.nl
D’uston & Allard is specialist in automaterialen, –accessoires en –gereedschappen sinds 1911.
Client logo
GSMXL
www.gsmxl.nl
Smartphone Webshop
Client logo
Amerika Canada Reizen
www.amerikacanadareizen.nl
Rondreizen en groepsrondreizen naar de USA en Canada

Wat zeggen onze sponsoren

Testimonial by www.asperagrafica.nl
Team With a Mission, de naam zegt het al. Een heel speciaal & bijzonder avontuur voor een belangrijk doel, het overwinnen van de ziekte MS. Wij wensen het team heel veel succes toe en hopen op een mooie opbrengst voor het VUmc MS Centrum Amsterdam. Als sponsor zijn wij trots hier een steentje aan te hebben bijgedragen. Wij zullen jullie op de voet volgen en kijken uit naar fantastische race!
www.asperagrafica.nl
Sponsor
Testimonial by www.balanceergewicht.nl
Met een barrel van €500,- in een paar dagen door Europa crossen, wie doet dat nou? Meer mensen dan je denkt: zo'n 1500 deelnemers in 550 auto’s. Wij sponsoren "Team With a Mission" in deze knotsgekke Garbage Run. Door hen live te volgen doen we zelf ook een beetje mee. Bovendien zamelt het team geld in voor het VUmc MS Centrum Amsterdam. Support jij dit team ook?
www.balanceergewicht.nl
Sponsor
Testimonial by www.amerikacanadareizen.nl
Met een gepimpte auto van nog geen €500 meedoen aan een 5 daagse rally door Europa en dat voor het goede doel het VUmc MS Centrum Amsterdam dat keihard werkt aan een oplossing en de zorg voor mensen met MS. Dit jaar is AmerikaCanadaReizen.nl trotse sponsor! Help ook mee en volg teamwithamisson tijdens de race!
www.amerikacanadareizen.nl
Sponsor
Testimonial by www.gsmxl.nl
Wij steunen Team With a Mission tijdens de Carbagerun 2018 als sponsor. Een geweldig avontuur voor een nobele doelstelling: VUmc MS Centrum Amsterdam. Wij zijn trots hier een steentje aan bijgedragen te kunnen hebben en kijken uit naar een mooie race. Niet vergeten een vriend(in) te worden, ze kunnen onze hulp goed gebruiken ;-).
www.gsmxl.nl
Sponsor