2 t/m 6 juli 2018

10e editie

De Zomer Editie 2018 is de 10e Zomer editie van the Carbage run. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een speciale editie. De route van deze editie is een “best of” verzameling van de afgelopen 10 jaar met daarbij natuurlijk ook gewoon nieuwe routes. De afgelopen jaren ging inschrijven voor the Carbage run d.m.v. een loting. Deze speciale editie heeft als unieke kenmerk dat er geen loting is en iedereen dus kan inschrijven tot het maximum aantal teams/auto’s is bereikt. Dat maximum ligt voor deze jubileum-editie éénmalig op 1.000 teams/auto’s.

Wanneer starten we?

De Zomer editie 2018 van the Carbage run wordt gehouden van 2 t/m 6 juli 2018.

Onze runner

Wij gaan rijden met een BMW 525TDS uit 1996 met ruim 530.000 kilometers op de teller!!!! Voor 2018 hebben wij weer een aantal aanpassingen aan de auto gedaan zoals nieuwe flitsers, sirenes en een rookinstallatie.

De route

Het Oostblok is waar je doorheen zult rijden in de zomer van 2018. We starten in het Drentse Emmen en vervolgens brengt de route je door: Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije. Kroatië en Slovenië.

En lol maken doe je niet alleen, alle Carbage runners helpen elkaar onderweg en je zult zowel onderweg als ’s avonds op de finishlocaties vele nieuwe vrienden maken.